Tilbake til hovedsiden

Hva er cookies
Cookies er små midlertidige filer som blir lagret i nettleseren på enheten din, i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Cookies inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Behandling og bruk av cookies
Vi samler inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan optimalisere nettsiden vår etter dine interesser og preferanser.

Cookies husker f.eks. om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk du gjerne vil ha vist på hjemmesiden. Vi bruker også cookies til å målrette våre annonser til deg på andre hjemmesider. Overordnet benyttes cookies som del av vår løsning for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Slik bruker vi cookies
Her er oversikten over nettsidens bruk av cookies, og våre samarbeidspartnere i denne forbindelse:

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Samtykke
Ved å bruke Luresms.com samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren din, slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at nettsiden/nettbutikken kan huske de valgene du foretar.

Behandlingsansvarlig
Luresms.com er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn via vår nettside.

Personopplysninger som behandles
Dette er en oversikt over hvilke data/personopplysninger vi behandler:

Hvordan opplysninger innhentes
Luresms.com samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med opplysninger som innhentes er:

Hvordan opplysningene lagres
Vi vil lagre dine personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle de formålene som er angitt i denne personvernerklæring, med mindre en lengre lagringsperiode er pålagt eller tillatt i henhold til gjeldende lovgivning. 

Hvordan opplysningene slettes 
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Luresms.com bruker underleverandører til å bistå med tjenesten. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Luresms.com til det begrensede formålet som er nødvendig for at de skal kunne utføre bistanden og i henhold til signert databehandleravtale.

Rettigheter
Som bruker av vårt nettsted har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Behandling av personopplysninger er basert på ditt samtykke og du kan til enhver tid trekke ditt samtykke tilbake ved å kontakte oss.

Luresms.com forbeholder seg retten til å endre denne policyene iht. norsk lov uten videre varsel.

Tilbake til hovedsiden